המעשנת של ניסן מתמחה באירועי בשר מעושן ואסאדו בהתאמה אישית. אנחנו במעשנת מאמינים שעל איכות לא מתפשרים, ואיכות היא דגל הבית שלנו. אנו עושים שימוש בחומרי גלם טבעיים בלבד, ברמת הטריות הגבוהה ביותר – על כך יעיד טעם הבשר.
הבשר מעושן בשיטת Low&Slow ייחודית שפותחה עם השנים, לאחר השרייה אוהבת במרינדות הבית הייחודיות שמכין ניסן.
התוצאה המתקבלת היא בשר נימוח, רך ונופל מהעצם, בטעם של עוד.
לא רק בשר!!
המעשנת מציעה מגוון רחב של מנות צמחוניות נהדרות, הנצלות באיטיות במעשנת, ומקבלות נופך מיוחד המעצים את חווית הטעם.
גם אנחנו רגישים לגלוטן….
המעשנת מתואמת, בתיאום מראש, לרגישים לגלוטן ומציעה מגוון מנות, הן בשריות והן צמחוניות, המאפשרות לכולם יחד להינות מחווית האירוח.